Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Akin, Engin
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (1)
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) (1)
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (2)
Συντελεστές
Akin, Engin (2)
Καρρά, Άνθη (2)
Λαμπράκη, Μυρσίνη (2)
Hoogstins, Douwe (1)
Işmen, Bekir (1)
Taşkin, Bahadir (1)
Topçuoğlu, Nazif (1)
Έτος έκδοσης
2002
2008
έως
2008
2002
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θέματα
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (2)
1DXG : Ελλάδα (1)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (1)
Χαρτόδετο (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Τουρκική (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Ελλάδα - Τουρκία στο ίδιο τραπέζι
Akin, Engin
||
Λαμπράκη, Μυρσίνη
Hoogstins, Douwe (Φωτογράφος)
||
Işmen, Bekir (Φωτογράφος)
||
Taşkin, Bahadir (Φωτογράφος)
||
Topçuoğlu, Nazif (Φωτογράφος)
||
Καρρά, Άνθη (Μετάφραση)
||
Λαμπράκη, Μυρσίνη (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-469-237-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
159 σελ.
Εξαντλημένο
Ελλάδα - Τουρκία στο ίδιο τραπέζι
Γευστική περιήγηση στις δύο χώρες
Akin, Engin
||
Λαμπράκη, Μυρσίνη
Καρρά, Άνθη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-406-056-6 ||
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)
||
2002 ||
Σκληρόδετο ||
381 σελ.
Εξαντλημένο,
€29.32 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*